industribetong betonggolv

Betonggolv och golvgjutning

Golvgjutning är ett precisionsarbete som ska göras med stor noggrannhet. Ett betonggolv som inte produceras på rätt sätt, riskerar att spricka och därigenom utgöra fara för byggnaden i stort. När vi jobbar med golvgjutning, lägger vi ut betongen med en så kallad laserläggare. Jämfört med manuell utläggning, kan man bearbeta oerhört mycket större ytor och dessutom få ett bättre resultat. Vi har en modern och välutrustad maskinpark, för att kunna leverera plana ytor med hög finish.

Betonggolv behöver tid

Det finns vissa faktorer att tänka på när man gjuter ett betonggolv. För att uppnå maximal stabilitet och undvika sprickbildning i betongen, är det viktigt att härda en betongplatta på mark med rätt metod. En betongplatta ska få härda under tillräckligt lång tid. Det kan ta upp till 28 dagar, innan härdningen skett till fullo och betongen därmed uppnått maximal hållfasthet och beständighet.

Kontakta oss gärna om du har några frågor om golvgjutning och betonggolv. Fyll i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller slå oss en signal på 08-779 42 00.